Terma & Syarat

1. Anda TIDAK DIBENARKAN melakukan SPAM. SPAM bermakna menghantar email secara banyak tanpa kebenaran penerima. Ada banyak definasi mengenai SPAM ini. Kami tidak akan teragak-agak mengambil tindakan jika anda didapati melakukan ini.

2. Pembayaran komisen adalah pada setiap hari Isnin, Rabu dan Khamis setiap minggu. Pembayaran akan dilakukan terus ke akaun Perfect Money anda. Anda perlu mendaftar akaun Perfect Money percuma anda. Saya mempunyai hak sepenuhnya untuk menentukan samada komisen layak di bayar atau tidak kepada anda.

3. Pembayaran komisen hanya dilakukan kepada ahli-ahli berbayar sahaja. Komisen pula boleh dapat hanya dari jualan yang di sahkan oleh pihak AppBuatDuit sahaja. Jumlah pembayaran komisen adalah bergantung kepada pihak AppBuatDuit untuk menentukannya. Sila ke halaman web untuk penerangan mengenai stuktur pembayaran komisen 5 tingkat yang diberi.

4. Program PAY PER LEAD adalah terbuka untuk ahli berbayar sahaja. Anda akan di bayar RM0.10 untuk setiap pendaftaran ahli percuma dan setelah aplikasi percuma berjaya di install ke dalam telefon bimbit prospek. Pembayaran komisen pay per lead adalah pada hari Jumaat setiap minggu. Saya mempunyai hak sepenuhnya untuk menentukan samada komisen pay per lead layak di bayar atau tidak kepada anda. Saya akan mengambil tindakan undang-undang jika terdapat cubaan menipu dalam program PAY PER LEAD ini.

5. Perjalanan program dan aplikasi telefon bimbit ini adalah berdasarkan "best effort basis" sahaja. Kami tidak dapat bertanggungjawab jika sebarang program atau infrastruktur komputer terganggu kerana sebab-sebab yang tidak dapat dikawal.

6. Ahli berbayar boleh meminta kembali wang mereka jika mereka tidak berpuas-hati dengan program untuk apa-apa sebab pun dalam masa 365 hari tolak apa-apa kos untuk memproses kembali wang itu.

7. Anda tidak dibenarkan melakukan promosi dengan kaedah-kaedah yang tidak beretika seperti promosi di blog-blog yang berunsurkan seks, jenayah, perkauman, menyalahi undang-undang, politik dan tidak terhad kepada ini sahaja dan lain-lain lagi. Pihak AppBuatDuit tidak akan bertanggungjawab kepada sebarang kerugian yang berlaku akibat tindakan ini dan sebarang komisen yang diterima tidak akan dibayar dan kami akan melaporkan kepada pihak berkuasa jika perlu.

8. Anda diberi hak penjualan sepenuhnya untuk beberapa produk e-book di dalam portal kami. Sila periksa setiap e-book dan memeriksa samada hak MRR (hak penjualan semula) ini diberikan.

9. Anda telah faham betul-betul terma dan syarat di atas sebelum membuat bayaran.

10. Pihak AppBuatDuit mempunyai hak untuk menukar atau menambah apa-apa di terma dan syarat ini pada bila-bila masa yang ia rasa sesuai.

11. Anda perlu mematuhi undang-undang di lokasi yang anda gunakan program ini.

We do not condone any SPAM activities by any of our members. Any members caught practising SPAM shall have their account automatically suspended. For any complaints of SPAMMING by our members, please forward them to abuse@AppBuatDuit.com.