Soalan-Soalan Lazim

1. Bagaimana program ini dapat membantu saya menjana wang sekelip mata?

Secara ringkasnya, anda akan diberi sebuah laman web yang mengandungi Affiliate ID anda sendiri di dalamnya. Jika ada sesiapa menyertai program melalui laman web anda, anda akan menerima komisen. Ini akan diteruskan hingga ke 5 peringkat ke bawah. Sistem canggih kami dapat melakukan ini secara automatik sahaja. Anda juga dapat melihat statitstik dan menghubungi semua downline anda. Juga, kami ada program pay per lead yang akan membayar anda komisen RM0.10 jika ada sesiapa mendaftar secara percuma.

2. Berapa banyak masa, usaha, dan wang untuk saya berjaya di dalam sistem ini?

Sebenarnya, tidak perlu lakukan apa-apa lagi dah selain menyertai program kami. Kami akan melakukan segala-galanya untuk anda. Anda tidak perlu promosi, hanya tunggu wang masuk terus ke akaun bank anda. Anda juga boleh melakukan promosi untuk mendapat komisen yang jauh lebih banyak lagi.

3. Program ini memerlukan saya mahir komputer?

Tidak perlu. Sekali lagi kami lakukan segala-galanya untuk anda. Anda hanya perlu mendaftar dan tunggu wang masuk ke dalam akaun bank anda.

4. Bagaimana jika saya kurang puas hati dengan program ini?

Jika anda tidak berpuas hati untuk apa-apa sebab sekalipun, wang anda akan dikembalikan dalam masa 365 hari tanpa banyak soal. Saya begitu yakin yang anda mesti berpuas hati dengan sistem saya ini!

5. Adakah program anda ini halal dari segi hukum syarak?

Memang halal kerana program ini menawarkan produk-produk E-Book original yang anda boleh guna untuk mendalami ilmu Internet Marketing dan Kemahiran Kewangan. Antara yang menyertai program adalah guru-guru, ustaz-ustaz, pesara-pesara, pelajar dan pelbagai peringkat masyarakat. Program ini juga menepati Akta Jualan Langsung Malaysia.

6. Bolehkah saya menghubungi anda melalui telefon atau datang ke pejabat?

Anda boleh menghubungi kami di sini. Sistem customer support kami adalah canggih dan dijaga 24 jam sehari oleh kakitangan-kakitangan AppBuatDuit secara shift. Segala pertanyaan anda akan dijawab secara hitam putih untuk rujukan anda masa depan. Mengapa kami tidak membuka talian telefon adalah supaya menjimat kos penyelengaraan program ini. Jika talian datang tidak berputus-putus, kakitangan-kakitangan kami akan menjadi sibuk menjawab panggilan telefon sahaja dan tidak dapat menumpukan untuk melakukan promosi untuk anda semua. Begitu juga dengan membuka pejabat kami kepada anda semua. Lagipun, lokasi pejabat kami di Shah Alam akan menyukarkan anda datang sahaja. Lebih baik hubungi kami melalui borang pertanyaan sahaja.

7. Bagaimana anda akan bayar komisen terkumpul saya?

Kami akan membayar terus ke akaun Perfect Money anda setiap Isnin, Rabu & Jumaat setiap minggu. Anda perlu login ke dalam akaun anda dan mengemas-kini maklumat akaun Perfect Money anda. Duit dari Perfect Money boleh dihantar terus ke akaun bank anda dalam sekelip mata sahaja.

8. Saya berada di Brunei, bolehkah saya menyertai program ini?

Tidak kira anda berada di Brunei/Singapore/Indonesia atau di mana-mana. Anda boleh sertai program ini dan melakukan promosi kepada sesiapa sahaja di seluruh dunia. Komisen akan dibayar kepada anda melalui Perfect Money yang anda boleh tunaikan sendiri melalui pelbagai cara. Kami akan ajar anda ini semua apabila anda menjadi ahli AppBuatDuit.

9. Bolehkah anda ajar saya bagaimana untuk melakukan promosi web saya?

Anda boleh login untuk mempelajari segala teknik mudah dalam sistem e-learning canggih kami.

10. Adakah saya memerlukan akaun Maybank atau CIMB untuk menyertai?

Tidak perlu. Kami membayar terus ke akaun Perfect Money anda. Anda boleh tunaikan wang di dalam akaun Perfect Money anda dengan mudah ke mana-mana akaun bank bila-bila masa sahaja dengan begitu cepat sekali.

11. Adakah saya perlu bayar lagi selepas ini?

Anda perlu bayar sekali sahaja seumur hidup. Anda tidak perlu membayar apa-apa lagi atau membayar apa-apa kos untuk menjalankan program ini.

12. Adakah ini sebuah skim cepat kaya?

Ini bukan skim piramid cepat kaya, skim pelaburan, Ponzi atau pak man telo dan sekutu dengannya. Bagaimanapun, program ini memang akan menyebabkan anda kaya dengan sekelip mata tanpa melakukan apa-apa. Kami menjual program e-learning dan koleksi e-book yang dikarang sendiri untuk anda nikmati dengan menyertai program ini di samping mempunyai kakitangan mahir yang ramai untuk melakukan jualan untuk anda.

13. Mengapa gunakan Perfect Money?

Ini supaya dapat memudahkan pengaktifan akaun secara automatik. Juga memudahkan kami membayar komisen affiliate kepada semua downline dengan cepat. Perfect Money adalah sebuah e-currency yang boleh dipercayai dan mempunyai banyak exchanger pihak ketiga di Malaysia sekarang. Dengan menggunakan Perfect Money, program ini boleh berjalan dengan begitu lancar sekali dan kami boleh menumpukan usaha kepada promosi untuk anda sahaja.

14. Betul ke saya boleh dapat RM1.8 juta dengan program ini?

Program ini adalah begitu canggih sekali dan boleh beroperasi 100% dari telefon bimbit sahaja. Ia adalah dicipta untuk memastikan anda dapat menjadi seorang jutawan. Dalam proses tersebut, saya juga boleh sama-sama buat duit. Dalam erti-kata lain, kita sama-sama buat duit. Jika anda berjaya, saya akan lebih berjaya lagi. Jadi, itu janji saya. Saya akan jadikan anda seorang jutawan tidak lama lagi. Ini bukan soal samada boleh ke tidak anda menjadi seorang jutawan tetapi hanya bila sahaja anda boleh menjadi seorang jutawan. Jawapan saya adalah dalam sekelip mata sahaja!

15. Telefon apa yang boleh digunakan untuk menyertai program canggih ini?

Apa-apa jenama telefon boleh digunakan asalkan menggunakan perkakasan Android.

Jika anda ada apa-apa lagi pertanyaan, sila ajukan di borang pertanyaan di sini.