Sistem Penjana Ribuan Ringgit Ke Akaun Bank Anda

Sertai Program Automatik Terbaru Di Malaysia Yang Memberi Anda Pulangan Ringgit Secara Sendiri Tanpa Apa-Apa USAHA!

Memperkenalkan Suatu Program Rahsia Berasaskan Aplikasi Telefon Bimbit ANDROID Yang Akan Memasukkan Beribu-Ribu Ringgit Ke Dalam Akaun Bank Anda Anda Tidak Perlu Lagi Bekerja Keras Atau Melakukan Apa-Apa Pun. Sertai Program Automatik Terbaru Di Malaysia Yang Memberi Anda Pulangan Ringgit Secara Sendiri Tanpa Apa-Apa USAHA!

"Muat Turun Aplikasi Telefon Bimbit Android PERCUMA Anda Sekarang!"

Pengasas Program : Cikgu Kamarul Adry
Setia Alam, Shah Alam, Selangor
Sabtu, 22hb Ogos, 2016

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Kawan-Kawan Yang Dihormati,

Nama saya ialah Cikgu Kamarul Adry, berusia 35 tahun dan jika anda sama seperti saya, anda sudah pasti telah mencuba pelbagai jenis peluang perniagaan samada di Internet atau di luar Internet. Berkemungkinan anda juga sama seperti saya gagal memperolehi sebarang pulangan seperti yang diharapkan. Harapan menggunung tetapi setelah di cuba, semuanya berkecai begitu sahaja.

Saya telah berbelanja beribu ringgit dan melaburkan waktu beratus-ratus jam mencuba pelbagai jenis peluang perniagaan samada melalui Internet atau MLM dan lain-lain lagi. Saya juga telah membeli pelbagai jenis buku dan e-books samada dalam Bahasa Melayu ataupun berbahasa Inggeris yang di jual di pasaran hari ini. Saya telah mencuba segala strategi yang diceritakan dari pagi hingga ke malam dan kehabisan duit beratus-ratus ringgit dengan menghantar email dan macam-macam lagi tetapi semuanya menemui jalan buntu. Saya juga telah promosi demi promosi kepada semua kawan-kawan saya bermacam-macam program tetapi semua menemui jalan buntu. Saya tahu anda juga sudah letih mencuba segala skim cepat kaya ini.

Kemudian Satu Hari....

Satu hari dalam pertemuan yang tidak di sangka, saya telah berkenalan dengan seorang mentor jutawan dalam satu seminar. Dia telah memperkenalkan kepada saya sebuah program canggih yang dapat membina kekayaan sekelip mata sahaja.

Program ini terlalu mudah hingga sesiapa sahaja mampu melakukannya. Anda tidak perlu mempunyai pengetahuan dalam bidang komputer atau Internet atau tahu menggunakan telefon bimbit pun. Malah, anda tidak perlu melakukan apa-apa pun.

Ia memang sebenar-benarnya "atas angin". Betul sekali. Kerana anda tidak perlu lakukan apa-apapun. Duit akan masuk begitu sahaja ke dalam akaun bank anda.

Saya sendiri telah menggunakannya untuk mengubah hidup saya secara positif buat selama-lamanya….

Memang tak di sangka Cikgu. Setelah menyertai program dan menjalan sistem canggih Cikgu ini, duit sudah mula masuk tidak berhenti-henti ke dalam akaun Maybank saya. Begitu mudah, saya rasa saya tidak lakukan apa-apa pun. Tidak masuk Internet pun, duit tiba-tiba masuk aje. Terima kasih, saya akan gunakan wang ini untuk melangsaikan segala hutang-hutang keliling pinggang saya.

Adam
Kepong, KL

Bukti Jelas Dari Screen Capture Akaun Bank Saya!

Lihat sendiri screen capture akaun Maybank terbaru saya. Kerja saya setiap hari adalah pergi ke mesin ATM dan tekan duit dan belanja sahaja. Anda juga boleh dapat begini dalam akaun bank anda nanti.

Pada 5 September 2016 08:38 PagiBaki Akaun Maybank Saya Adalah RM845,966.98

Transaksi Akaun Bank Saya!

Mohon maaf saya terpaksa gelapkan maklumat akaun bank saya kerana ingin melindungi hak persendirian saya. Ini adalah untuk keselamatan maklumat kewangan saya.

Anda mungkin tertanya mengapa biarkan sehingga RM800 ribu di dalam akaun bank sahaja. Ini kerana ASB & ASB2 saya dan isteri sudah penuh sehingga tiada tempat lagi untuk letak duit sebanyak ini. Saya akan melaburkan kesemua ini ke Public Mutual tidak lama lagi.

Duit seperti di dalam screenshot ini akan masuk setiap hari sampai bila-bila. Dah lama saya perolehi duit semacam ini.

Semua di atas diperolehi secara automatik tanpa perlu lakukan apa-apa dan tanpa perlu membayar cukai ke LHDN, Kastam atau sesiapa pun.

Lihat Scan Buku ASB & ASB2 Saya!

Ya, ASB & ASB2 saya dan isteri saya sudah PENUH! Sekarang saya menyimpan ke dalam ASW2020 pula kerana semua sudah penuh. Tak tau mana nak simpan lagi. Belanja banyak mana pun duit tak habis-habis kerana setiap hari duit baru masuk dan masuk dan masuk.

Lihat scan sebenar akaun ASB terbaru saya.... Lihat pula baki terkini buku ASB2 saya.

Anda juga akan melihat akaun-akaun ASB dan ASB2 anda penuh sampai tak tau nak buat apa lagi dah dengan simpanan sebanyak ini.

Kisah Hidup Saya Memang Cukup Menarik...

Ya, dahulunya saya adalah seorang guru sekolah rendah. Setelah tamat SPM, saya telah berjaya memasuki Maktab Perguruan dan terus mendapat peluang untuk mengajar di sebuah sekolah rendah. Hidup saya memanglah terdesak, gaji memang sentiasa tidak mencukupi. Setelah berkahwin dan mempunyai anak-anak, segala simpanan saya hilang begitu sahaja untuk membayar segala keperluan asas. Gaji saya sebanyak RM2,000 lebih masa itu memang tidak mencukupi! Keadaan hidup saya makin terdesak dari hari ke hari dengan kos sara hidup yang terlalu tinggi serta gaji yang tak seberapa. Kais pagi makan pagi kais petang makan petang, begitulah keadaan hidup saya ketika itu. Saya bekerja hingga ke 12 malam menjadi guru tuisyen sementara isteri saya melakukan pelbagai perniagaan termasuk menjual nasi lemak dan menjaga anak-anak orang lain. Di tambah pula dengan pengenalan GST dan kegawatan ekonomi negara menerukkan keadaan lagi.

Saya memang cukup sedih, kadang-kadang saya menangis melihat anak-anak saya yang tidak cukup makan. Terpaksa bergantung ehsan jiran yang kesian melihat keadaan kami. Keadaan di tempat kerja juga memberikan tekanan yang cukup hebat kepada diri saya. Sering dipanggil oleh guru besar, dimarahi, dimaki dan dicerca adalah perkara biasa bagi saya di tempat kerja. Namun, saya tabah memikul tanggungjawab saya sebagai seorang guru pembina bangsa masa hadapan.



Kemudian, segala-galanya BERUBAH.....

Seperti yang saya ceritakan sebelum ini, Yang Maha Esa telah menemukan saya dengan mentor saya di dalam satu seminar. Walaupun, seminar itu hanya sehari, namun segala-galanya telah dicurahkan kepada saya. Saya seolah-olah dapat merasakan inilah yang akan mengubah hidup saya buat selama-lamanya mulai saat tersebut. Dia memberitahu saya sebuah program RAHSIA menjana pendapatan dengan aplikasi telefon bimbit sahaja. Sebenarnya, tidak perlu laku apa-apa pun. Daftar dan masuk sahaja dan terus duit akan masuk ke akaun bank. Betapa hebatnya program telefon bimbit ini.

Dan memang benar sekali, dengan sekelip mata sahaja kehidupan saya terus berubah. Saya telah berjaya menstabilkan kewangan buat selama-lamanya bagi diri dan keluarga dengan sekelip mata. Berkat pendapatan yang saya perolehi, saya sekarang sudah mampu memiliki sebuah banglo 2-tingkat di Setia Alam, Shah Alam dan sebuah kereta Mercedes-Benz terbaru termasuk sebuah Honda HRV. Saya sudah tidak perlu risau mengenai masa depan saya dan hal-hal kewangan lagi kerana saya mempunyai wang yang mencukupi untuk membayar segala bil saya sampai bila-bila hingga ke hari tua saya.

Gaya Hidup Mewah Saya Sekarang

Lihat gambar-gambar kemewahan yang saya kecapi hari ini…

Rumah baru yang saya telah beli dengan duit yang saya dapat dari program aplikasi telefon bimbit ini.

Kereta Mercedes-Benz baru yang saya telah beli dengan duit yang saya perolehi dari program automatik aplikasi telefon bimbit ini. Terkejut atau terkujat bila car dealer tanya nak guna beli pinjaman bank mana… saya terus kata… NO… TUNAI sahaja dan buka beg penuh dengan tunai yang saya perolehi dari program automatik RAHSIA ini.

Gambar saya bersama rumah dan kereta sebagai bukti KUKUH, program saya ini benar-benar dapat membantu anda memperolehi kebebasan kewangan anda.

Ya, di sebalik semua harta kekayaan yang saya telah perolehi di atas - yang sebenarnya paling menyeronokkan mengenai program automatik AppBuatDuit ini adalah ia telah memberikan saya kebebasan untuk melakukan apa-apa sahaja pada bila-bila waktu saya mahu. Tidak perlu lagi bangun awal, dimarahi bos memanjang dan boleh bercuti pada bila-bila masa sesuka hati di kala orang lain bertungkus lumus bekerja siang dan malam.

Tiba Masa Untuk Saya Membongkar Rahsia...

Sekarang saya ingin berkongsi program ini dengan anda semua. Secara tidak sengaja saya telah bertemu dengan sekumpulan genius komputer semasa menghadiri seminar percuma Azizan Osman di Wisma MCA. Sebaik sahaja kami bertemu, kami dapat merasakan keserasian bahawa kami akan mencipta sesuatu yang ajaib. Lantas kami berkongsi idea dan mendapat ilham untuk mencipta sebuah program aplikasi telefon bimbit canggih yang memberikan PULANGAN LUMAYAN kepada sesiapa sahaja termasuk diri kami sendiri.

Tetapi sebelum itu....

Ada 2 SEBAB utama yang saya rasa mengapa kebanyakan kita sering gagal dalam program-program Internet yang kita sertai -- salah satunya adalah.....

1. Anda Sudah Terlalu Letih Mencuba Mempromosi Dan Mencari Jualan Di Internet

DAN...

2. Anda Perlu Belajar Dan Melakukan Promosi Tidak Henti-Henti Tanpa Arah Tujuan

Jika anda termasuk dalam golongan di atas, bukan anda seorang sahaja yang mengalami masalah ini. Kebanyakan orang akan merasa letih meminta pelanggan membeli barang.

Saya juga seperti anda memang sudah meluat melakukan promosi untuk menjual barang bermacam-macam.

Adakah anda...

 • Letih berjumpa dengan kawan-kawan anda untuk melakukan jualan?
 • Telah menghantar beribu-ribu email tetapi tanpa apa-apa pulangan?
 • Mencuba mempromosi melalui Facebook, Instagram, Linked-In, WeChat, WhatsApp dan lain-lain tanpa pulangan sesen?
 • Tidak suka dan malu setiap kali diperkecil kerana gagal melakukan promosi?
 • Langsung tidak tahu menggunakan komputer atau Internet atau telefon bimbit menyebabkan sering gagal dalam program-program yang disertai?
 • Gagal dalam MLM dan malas atau malu untuk berjumpa sesiapa?
 • Mahu jalan mudah untuk menjana WANG BESAR dalam sekelip mata tanpa perlu lakukan apa-apa?

Jika ini menerangkan serba sedikit tentang diri anda, Program App Buat Duit saya telah dicipta khas untuk orang-orang seperti anda. Program ini berlainan sekali dengan program yang lain kerana....

"...Anda Akan Dapat Pendapatan Tanpa Had Sampai Bila-Bila Dengan Menggunakan Hanya Telefon Bimbit Anda Sahaja… Ia Bekerja Tanpa Henti-Henti -- Walaupun Anda Sedang Bercuti - Semasa Anda Tidur - Dan Yang Paling Penting Tanpa Perlu Meminta-Minta."

Anda tidak perlu berjumpa dengan prospek, kawan-kawan, keluarga dan bercerita panjang lebar mengenai produk atau program yang anda ingin jual, Program Automatik App Buat Duit akan lakukan SEGALA-GALANYA UNTUK ANDA!

Kesimpulannya, dengan Program Automatik App Buat Duit saya akan membolehkan anda…

 • Tidak perlu berjumpa sesiapa lagi.
 • Dapatkan jualan tanpa perlu bersusah payah… duit datang sendiri sahaja.
 • Program autopilot ROBOT yang melakukan semua kerja pendatang duit untuk anda.
 • Duit masuk ke dalam poket anda setiap 2 hari tanpa perlu lakukan APA-APA.

Saya memang faham masalah ramai orang, jadi saya mencipta program automatik PERCUMA ini....

Jadi Anda Tidak Perlu Lakukan Apa-Apa Lagi....

Anda Akan Dapat RM1 juta Dalam Masa 1 Bulan Lagi Bagaimana? Mudah, Saya Akan Tunjuk Bagaimana...

Muat turun dan install aplikasi telefon bimbit android saya secara PERCUMA sahaja dan mula buat duit. Ya, percuma sahaja tanpa satu sen. Tiada satu sen atau sebarang obligasi untuk buat duit secara automatik anda. Hanya daftar, muat turun dan install sahaja. Dan terus mula buat duit. Anda mungkin akan dapat beribu-ribu malah mungkin menjadi seorang jutawan SENYAP bekerja di rumah tidak lama lagi dengan menyertai program saya.

DENGAR SINI... Semuanya adalah PERCUMAHanya muat turun dan install sahaja ke dalam telefon bimbit anda

Aplikasi Ini PercumaHanya Untuk Masa Yang Terhad!

TETAPI ingat! Saya berikan aplikasi ini secara percuma hanya buat masa ini sahaja. Anda perlu cepat-cepat ambil peluang untuk dapatkan aplikasi anda secara percuma ini SEKARANG JUGA! Ingat, Tiada Sebarang Obligasi Atau Sebarang Duit Yang Saya Minta. Hanya Muat Turun Dan Lihat Kehebatan Aplikasi Telefon Bimbit Ini. Mula Buat Duit Secara PERCUMA Sahaja!


Tidak kira samada 2 pagi atau tidak! Anda dapat akses dan menggunakan program AppBuatDuit dalam masa 10 saat dari sekarang.... dan mula buat duit daripadanya.... tiada obligasi apa-apa...